Seurasta


Tarkoitus ja toiminnan laatu:

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää toiminnallisen ampumaurheilun tunnetuksi tekemistä Suomessa sekä luoda turvallinen ja luotettava kuva ampumaharrastuksesta. Toimintaperiaatteena on noudattaa annettuja lakeja ja asetuksia ampuma-aseiden turvallisesta käytöstä ja niiden säilytyksestä. Tavoitteena yhdistyksellä on tulevaisuudessa kasvattaa jäsenmääräänsä ja järjestää jäsenille harrastusmadollisuus omalla sisäampumaradalla Espoossa, jossa turvallinen ampumaharrastus ja aseiden säilytys toteutetaan. Yhdistyksen tarkoitus on järjestää kilpailuja, kouluttaa turvallisia ampujia ja valmentaa kilpa-ampujia toiminnalliseen ammuntaan. Yhdistys on voittoa tavoittelematon järjestö, joka sijoittaa mahdolliset voitot yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

 


Omega Team Ry:n liittymis- ja jäsenmaksut

Omega Team Ry:n jäsenmaksut

Liittymismaksu 400€

Vuosimaksu 90€/vuosi.

Ratamaksut 25€/2h

 

 

MITÄ TARJOAMME

Jäsenyyden edut

Jäsenillä on mahdollisuus harrastaa ampumista turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. Seuralla on käytössä viisi poliisin hyväksymää ampuma-ase kouluttajaa ja ratavuoroja harjoittelua varten. 

Jäsenille järjestetään seuran ilmaisvuoroja Espoossa sijaitsevalle sisäampumaradalle jossa seuralaiset voivat ampua 25m radalla pistooli ammuntaa ja toimintaradalla toiminnallista ammuntaa.

Seura järjestää jäsenilleen kolutusta, turvallisen ammunnan kursseja tarpeen mukaan.

Et tarvitse omaa asetta / aselupaa harrastuksen aloittamiseen. 

Saat tutustumiskäynneillä ohjattua aseenkäsittelyn ja ampumisen koulutusta ja ohjausta, 

Rekisteröitymällä pääset näkemään harjoittelu ajat ja paikat, milloin voit käydä tutustumiskäynnillä ja tutustua ammunnan harrastamiseen valvotusti ja turvallisesti. Omega teamin jäsen, Luo itsellesi tunnukset, niin hyväksymme kirjautumisesi ja pääset näkemään kotisivut kokonaisuudessaan. Lähetä viesti jos olet kiinnostunut liittymään seuraamme.